Dubbla matcher i Stockholm

25 mars, 2017

damlaget och patrick

 

Efter en tung besvikelse efter senaste matchen så har laget varit fokuserat inför returen mot Hammarby. Men först väntar Huddinge under lördagen även de uppe i Stockholm.

Truppen som åker till Stockholm är något vingklippt än och endast 9spelare åker under fm upp mot Stockholm. Sist de matchades mot Huddinge blev de vinst. Dagens match är en riktig 4p-match och vi kommer slita och kämpa för en vinst.

Huddinge leds av deras stjärnspelare Nina Baresso. Med erfarenhet och skicklighet är de hon som alltid leder laget till vinster. Så även i torsdags då de betvingade topplaget Södertälje på bortaplan. Givetsvis måste vi ha koll på Nina förklarar Coach Häggström men han lyfter även vikten att laget som ett kollektiv måste agera lugnt och tryggt i försvaret och inte göra enkla misstag.

Att ha trygghet matchen genom har återkommande saknats under 2017. Vi måste även i ledning kunna stabilisera spelet och bibehålla tempot och vårt fokus. Matchen kommer kunna följas via instagram under eftermiddagen!

Uppkast 15:00.