Serieledarna på besök

17 mars, 2017

Senast lagen möttes vår tidigt i höstas, Hammarby Basket skakade om våra damer från starten i matchen. Nu väntar en match i Sandahallen under lördagen, en för våra Brahedamer mycket viktig inför avslutning i serien då 5 matcher kvarstår. Vi är taggade men går in i denna match som många innan med en sjukdomsdrabbad trupp men det ska bli inspirerande och härligt att se vilka som tar för sig och visar att de är värda sina minuter i roteringen nämner Coach Häggström.

Vi vet att Hammarby kommer med inställningen att vinna basketettan och kommer göra de tufft för oss, i spetsen har de Anna Österman, en power forward med många bra egenskaper. Hon är en spelare som vinner matcher för sitt Bajen. Naturligtvis har vi nämnt henne på match genomgången men vi har också poängterat att vi måste fokusera på detaljerna i spelat för att få en stabilitet i bägge ändarna av banan.

Coach Häggström nämner avslutningsvis att han hoppas få se många i hallen imorgon! Fyll varje sida längs med plan och hjälp oss till vinst! Alla till hallen!!